Apotheek Thielen

Pauline Thielen

Apotheker-Titularis

Van Nieuwenhuyse Veerle

Adjunct-Apotheker

Annelies Haesaert

Adjunct-Apotheker

Zorgprofessionals met een Hart voor Jong en Oud

Apotheek Thielen en zijn team noemt zichzelf met trots “Zorgprofessionals met een hart”. We geven om uw gezondheid en geven u de best mogelijke zorg die geheel bij U past! U bent in goede handen. Wij geven om u en willen u daarom stimuleren tot een gezonde levensstijl. Een goede gezondheid begint bij een gezonde en bewuste levensstijl.

Het is voor ons bij Apotheek Thielen erg belangrijk dat u zich gehoord voelt. We willen er zeker van zijn dat u krijgt wat het beste bij u past, op het gebied van gezondheid en verzorging.

Met onze expertise willen we zoveel mogelijk begeleiden bij uw gezondheid en welzijn. Daarom zet ons team zich volledig in om u deskundig bij te staan bij al uw vragen en eventuele zorgen.

Uitgebreid aanbod aan Zorg

Wij begeleiden u met geneesmiddelen, supplementen en ondersteuning van uw gezondheid met natuurlijke producten. De beste oplossing voor uw specifieke situatie is essentieel voor ons team.

Ook voor zorg kan u bij ons terecht voor een uitgebreid gamma aan hulpmiddelen voor een optimale levenskwaliteit. Cosmetica en verzorging voor huid, lichaam en haar zijn een specialiteit in onze apotheek. Wij kunnen u hierbij adviseren over de beste producten voor uw huidtype en lichaam.

Comfortabel thuiswonen is eveneens mogelijk door onze expertise bij thuiszorg en thuiszorgmaterialen.